Kun tekee mieli salaattia, mutta ei fetasalaattia, tai kanasalaattia, tai mozzarellasalaattia, käännyn tästä lähtien tämän reseptin puoleen: Paljon tuoretta basilikaa Tomaattia Kurkkua Avokado Raejuustoa Hyvää oliiviöljyä Hyvää balsamicoa Sekaisin. Syö. Nauti. Täyty.
Olipa hauska uutistenlukuhetki aamupalalla. Löytyi niin monta what the fuck-uutista, että ihan ilostuin! Jaan ne nyt kanssanne!! TOP 3! 3) Shakin maailmanmestari joutui dopingtestattavaksi. Vetikö se liikaa tietokirjallisuutta? Oliko sillä liian siloiset sormenpäät? Nukkuiko se pitkään ja oli täten liian virkeä ottelussa? Voi voi, on kyllä shakinpeluu niin rankkaa. 2) Politiikka on alkanut pikku hiljaa …
Ehdinkin jo sivuta pääsiäistä aiemmassa kirjoituksessa ja koska se väistämättä taas lähestyy myös uskomatonta, niin käsitellään sitä sitten lisää. Meidän Perhe keräsi netissä kyselyn kautta ajatuksia virpomisesta – Riesa vai rasit..ei kun ihana perinne. Riesa. Nykyään. Toista se oli silloin, kun oltiin pieniä ja asuttiin rivariyhteisössä Hyvinkään Veikkarissa. Me nähtiin oikeasti iso vaiva vitsojen koristelussa …
…EHTIVÄTKÖ PAJUNKISSAT HERÄTÄ PALMUSUNNUNTAIKSI!!?? Surullista, että lapsuuteni suurin kevätajan pelko luultavasti toteutuu tänä vuonna talven venymisen vuoksi. Kauheaa. Iltalehden kauhukuva
Mulla on tylsä lauantai-ilta. Tiskasin, laitoin pyykit, tein salaattia ja söin sen. Sitten käytin yhteensä viisi minuuttia yllä oleviin härdelleihin, jotka ovat siis jälkiruoka. Koska kaikkia selkeästi kiinnostaa, mitä noin esteettisesti viehättävissä möykyissä on, kerron sen nyt: Tartes des vanillecognac et fraise Lehtitaikina – palottele se todella pieniksi palasiksi Vaniljakastike – 1 pussi ja 2dl …
Kuuuntelin juuri hetki sitten kotimatkalla YleXää, jonka popjuoruissa kerrottiin Happoradion Akin nostaneen blogissaan esille suomalaismuusikoiden keskuudessa vallitsevan jurotuksen ja ehdotti kalentereihin kansallista kehupäivää. Hells yeah! Ja ihan tavis kansalaisten keskuudessa myös! Siinä vaiheessa, kun ilmaisee ihailunsa toiselle ihmiselle, voi ehkä huomata omankin elämänlaadun paranevan kun uskaltaa olla iloinen toisen puolesta ja nähdä positiivisia ilmiöitä muuallakin, …
Siinä vaiheessa, kun chait, orientalit ja soijacappuccinot alkaa kyllästyttää, kannattaa kokeilla vielä jotain astetta jännempää. Kävelin tänään sisälle Kaffecentraliin aikomuksenani kokeilla viimein ketjun erinomaiseksi julistettua kahvia. ”Njaa ehkä joku soijacappari mukaan, jos nää nyt tekee edes soijaan, entäs jos se onkin jotenkin kauheen väärin ja tuhoaa kahvin aromin, kääk” Kivasti oli (take away-) liike pullollaan …
…tuo toimittajista jaloin, jolle BBC järjestää upeita haastattelukontakteja ja joista Louis yleensä objektiivisin kysymyksin kaivaa tietoa esiin. Toisaalta, aiheet ja ihmiset ovat tähän asti nähdyissä dokkareissa niin raflaavia, että en yhtään ihmettele, että Louiskin on sortunut jankkaamiseen, sormella osoitteluun ja turhautumiseen. Mikä Louissa on hienoa, on se kuinka hän saa ihmiset kertomaan asioista. Jotain tapahtuu …
Hahahahha löysin kaverini kautta FB:ssa sivuston nimeltä ”What the Fuck Should I Make For Dinner” ja repeilin itsekseni ihan hyvännäköisille kotiruokakuville, joiden kuvaukset olivat törkeän hauskoja. I’m a big sucker for jenkkihuumori und sananvääntely. Saman sivun ruokakuvista löytyi myös seuraava resepti, joka epäilemättä uppoaa kakaroihin, mutta tämän talouden toinen puolisko ei saa kyllä Michelin-ruokaa kiertueelta …
Olin jo oikeasti menettämässä toivoani musiikin suhteen tänä vuonna. Tuntui, että hyvää biisiä ei löydy mistään, mikään ei kosketa eikä herätä inspiraatiota tai luo mielikuvia JA TÄMÄ ON TUNTUNUT PAHALTA!! Kuuntelin eilen YleX:ää (jonka olen nimennyt itsekseni hipsteriradioksi) ja sieltä pamahti parin viikon takainen tehobiisi ilmoille – Emeli Sanden Heaven!! Jälleen kerran laadukas brittiläinen ysäri …
”Hmm, pitäis tehdä jotain ruokaa…mut en haluis mitään kauheen raskasta…jos jotain salaattia tekis vaikka…salaattia…mitäs siihen vois tulla….no ainakin salaattia…kurkkua…tomaattia…fetaa…oliiveja…vois laittaa siihen jotain lihaa, ni se olis semmonen semiruokaisa….lihaa…no, vaikka kanaa…Okei, eli, öö..teen taas kanafetasalaattia……..” Jos kuulosti etäisesti tutulta, niin löysin juuri meidän kaikkien iloksi jonkun (totaalisen salaattikreisin (varmaan laihduttaja)) tyypin blogin, jossa on JUMALATON MÄÄRÄ …
Kerta kaikkiaan, mikä joogapäivä. Kävin Joogakoulu Shantissa Marian Prana Flow-tunnilla ensimmäistä kertaa. Vihdoin. Tunti oli omaan joogatottumukseeni suhteellisen rauhallinen, eikä vaatinut suurta atleettisuutta. Mikä on ihan hyvä asia välillä. Joogasta on kehittynyt suosittu liikuntamuoto ja sen kautta myös joogaharjoituksesta haetaan eri asioita ja sitä varten tarjonta on suorastaan räjähtänyt käsiin, eikä kahta samanlaista tuntia juurikaan …
Stara.fi julkaisi Daily Mailin jutun, jossa toimittajalle oli tehty erilaisia tietokonesimulaatioita siitä, miltä hän näyttäisi kymmenen vuoden kuluttua liittyen eri elämäntapoihin. Yksi simulaatio on nähtävissä yllä. Arvaatteko mistä elämäntavasta on kyse? Kaksi lasia viiniä päivässä kymmenen vuoden ajan. Okei, henkilökohtaisesti olen kuullut YHDESTÄ lasista viiniä terveysvaikuttimena, mutta tää onkin brittiläinen juttu. Komsii komsaa, mulle tulee …
Olen lukenut säännöllisesti vuodesta 2006 Perez Hiltonin ”julkkisblogia”, jonka rinnalle Perez on kehittänyt myös sivuston FitPerez. Sivusto tarjoaa vinkkejä liikuntaan, ruokaan ja terveellisempiin elämäntapoihin asiantuntijoita hyväksi käyttäen. Vinkit ovat välillä ihan mielenkiintoisiakin, Jenkeissä kehitetään liikuntaa jatkuvasti ja paikalliset youtube-liikuttajat ovat olleet useinkin inspiraation lähteenä omissa kunto-ohjelmissani. Välillä taas FitPerez tarjoaa vinkkejä, jotka vaikuttavat alaa opiskelleena …